Digital livskvalitet

Släpp loss kraften i ditt digitala liv

Den digitaliseringsvåg som sveper över oss alla förändrar samhället i grunden – allt ifrån konsumtionsmönster och resvanor, till hur vi formar våra politiska åsikter och hur vi förhåller oss till omvärlden. Svenska hushåll är digitala storkonsumenter och använder ungefär dubbelt så mycket datakapacitet som i andra delar av Europa. Samtidigt ökar hushållens efterfrågan med 40 procent från år till år.

Vårt nät når ungefär hälften av landets hushåll vilket gör oss till en viktig motor i det digitala Sverige. Vi vill att alla människor över hela landet ska ha rätt förutsättningar för sina digitala liv. Det har drivit oss att utveckla vårt nät och våra tjänster. Det är också därför vi vill dela med oss av våra insikter kring hur Sverige mår digitalt. Våra insikter har resulterat i ett antal råd och tips kring hur du kan dra större nytta av de möjligheter som digitaliseringen medför.

Vi hoppas att du kan hitta något här som bidrar till bästa möjliga digitala livskvalitet på dina villkor!

Com Hem-kollen

I Com Hem-kollen tar vi temperaturen på våra kunders digitala välmående. Här delar vi med oss av insikterna.

Barns liv på nätet

Vi vill gärna ge vuxna bättre kunskap om barns och ungdomarnas liv på nätet. Här berättar vi hur.

Gaming

Oavsett om du är en rutinerad gamer, en nyfiken newbie eller orolig förälder hoppas vi kunna ge dig rätt förutsättningar.

Lär dig mer om bredband

Här kan du lära dig att få ut så mycket som möjligt av ditt bredband och även om bredbandsutvecklingen i landet.