Samsung

Galaxy S20 är här!

I februari presenterade Samsung inte mindre än fyra nya mobiler.

De nya mobilerna fokuserar på tekniska förbättringar inom S-serien, såsom 5G i alla modeller och en 108-megapixelkamera som kronan på verket i Galaxy S20 Ultra. Dessutom fick den designintresserade en nyhet i den vikbara Galaxy Z Flip.

Lär mer om de nya mobilerna och köp ditt exemplar redan nu!

Våra mobiler

De nyaste mobilerna från Samsung

Galaxy S20 & S20+ 5G

Galaxy S20 och S20+ har kameran som gör det möjligt att fånga hela din värld och upptäcka detaljerna som du tidigare missade, på både bild och film.

Den kraftfullaste processorn och ett större batteri ger dig snabbheten och uthålligheten för att räcka hela dagen.

Galaxy S20 och S20+ är redo för 5G.

Galaxy S20 Ultra 5G

108 MP är den bästa kameran i en Samsungmobil hittills. Och med revolutionerande 100x zoom är du inte begränsad av avståndet till objektet du vill föreviga på bild.

Den mest kraftfulla processorn ger dig snabbheten du behöver. Det största batteriet ger dig uthålligheten. Självklart är den redo för 5G. Allt i en design som är både sofistikerad och självklar. Det är Galaxy S20 Ultra.

Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip är för de uttrycksfulla. För dig som knappast lever för din telefon – men som ser den som en självklar del av livet. Med innovativ form och vikbara skärm öppnar Z Flip upp för nya sociala möjligheter. Varför inte ta en handsfree-selfie?

När du inte behöver använda skärmen, stänger du den och låter den smidigt glida ner i fickan. Eller lägg den åt sidan. Med det lilla notisfönstret håller du ändå koll på vad som är på gång.

Tävlingen är avslutad

Inför Samsungs event hade vi en tävling där vinsten var en av de nya modellerna samt ett års kostnadsfritt abonnemang Obegränsad. Vinnaren är utsedd och meddelad. Vi tackar för det stora intresset för tävlingen!

Världens största mobiltillverkare

Samsung är världens största mobiltillverkare och de har mobiler i alla prisklasser, med serierna Galaxy S och Galaxy Note som flaggskeppsmodeller. Samsung använder Googles operativsystem Android som ger dig nästan obegränsade möjligheter att anpassa din telefon precis som du vill ha den. Köp din Samsung med abonnemanget Mobil Obegränsad för att dra mesta möjliga nytta av din nya mobil. Endast 99 kr/mån i tre mån och ingen bindningstid!
Våra mobiler