Streama och hyr film

Streama och hyr film

Det är aldrig fel att krypa ner i soffan med en bra film. Här får du några tips på filmer som du kan streama online eller hyra i TiVo när du har tv från Com Hem.

Gillar du att streama serier också? Kolla in vilka serier du kan streama hos Com Hem!

Romantiska filmer

The Light Between the Oceans
Fyrvaktaren Tom Sherbourne och hans glädjestrålande och käcka Isabel lever tillsammans i äktenskaplig lycka på en avsides belägen, karg och oländig ö utanför Australiens kust. Men deras vindpinade värld kapsejsar när Isabel får veta att hon inte kan få barn. En dag spolas en drivande livbåt iland på ön och i livbåten finns det en gråtande bebis.

The Light Between the Oceans hyr du enkelt i Play & Film i TiVo.

Skönheten och odjuret © 2017 Disney

Barn- och familjefilmer

Skönheten och odjuret
Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta. Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelse om Skönheten och Odjuret till liv som en helt ny spelfilmsversion.

Skönheten och odjuret hyr du enkelt i Play & Film i TiVo

© 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Komedier

Keeping Up With the Joneses
Jeff och Karen Gaffney är ett vanligt par som bor med sina barn i ett hus i förorten. När det kommer nya ägare till huset mitt emot blir Karen besatt av att ta reda på mer om sina nya grannar, Tim och Natalie Jones. När de upptäcker att paret Jones faktiskt är spioner åt regeringen inser Jeff och Karen att de är involverade i en internationell spionhärva vilket blir ett äventyr de aldrig glömmer.

Keeping Up With the Joneses hyr du enkelt i Play & Film i TiVo.

The Forest  © 2016 Forest Bear, LLC. All Rights Reserved

Skräckfilmer

The Forest
Sara får ett samtal från japansk polis, som berättar att de tror att hennes tvillingsyster Jess är död, eftersom hon senast sågs gå in i Aokigaharaskogen. Saras fästman Rob blir orolig, men Sara beger sig ändå till den hemsökta självmordsskogen i Japan för att försöka hitta sin syster, och hon träffar en reporter som erbjuder sig att följa med och hjälpa till i sökandet.

Streama i Com Hem Play

Wonder Woman är den mest sedda filmen i Play & Film just nu.

TM & © DC Comics. © 2017 WBEI and RatPac-Dune Entertainment LLC

Vill du har fler filmtips?

Är du filmsugen men har svårt att bestämma dig för vad du ska se?

I Filmtoppen får du tips och kan läsa mer om hyrfilmerna som toppar listan i Play & Film just nu.

Kolla in Filmtoppen

Här hittar du dina favoritfilmer

The Martian © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Viasat Film

Viasat ger dig närmare 600 filmnyheter varje år i samarbete med bland andra NBC Universal, Walt Disney och Sony Pictures. Allt sänds utan reklamavbrott.

I Viasats paket finns det totalt 22 kanaler, varav 9 sänds i HD.

C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.

I alla tillvalspaket från C More ingår C Mores streamingtjänst.

© 2017 Paramount Pictures
SF Anytime

SF Anytime är idag den ledande digitala hyrfilmstjänsten i Norden och Baltikum. SF Anytime erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier.

Filmerna från SF Anytime hittar du i TiVo under Play & Film.

Plejmo

Plejmo är en digital filmtjänst med mål att erbjuda mängder av bra film, inom olika genres, när som helst, varsomhelst, precis på det sättet du vill uppleva filmen och med avancerad teknik i bakgrunden utan att det ska kännas komplicerat.

Filmerna från Plejmo hittar du i TiVo under Play & Film.