Streama serier

Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Com Hem. Här får du några tips på serier som du kan streama online i Com Hem Play eller TiVo.

Gillar du att streama film också? Kolla in vilka filmer du kan streama och hyra hos Com Hem!

Criminal Minds ©2017 ABC Studios

Amerikanska serier

Criminal Minds
I den här kända kriminalserien arbetar ett profileringsteam från FBI:s enhet för beteendeanalyser med att spåra seriemördare över hela USA. Criminal Minds skiljer sig från många andra kriminalserier då den riktar in sig mer på brottslingen än på själva brottet.

Criminal Minds och andra populära amerikanska serier från ABC Studios streamar du i Com Hem Play eller TiVo.

Streama Criminal Minds i Com Hem Play
Farang 

Svenska kriminalserier

Farang
Svensk dramathrillerserie från 2017 med Ola Rapace och Louise Nyvall. Rickard är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet. Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom. Dotterns närvaro blir en väg ur isoleringen, men priset är sårbarhet och snart är både Rickard och Thyra i fara.

C More sänder inte bara svenska kriminalserier, men med titlar som Farang, Saknad och Gåsmamman så hittar du garanterat många svenska favoriter.
Du streamar C Mores serier både i TiVo och i Com Hem Play.

Streama Farang i Com Hem Play
Poldark 

Engelska serier

Poldark
Tiden är sent 1700-tal i Cornwall, England och handlingen kretsar kring Ross Poldark som återvänder till England efter att ha deltagit i det amerikanska inbördeskriget. Hans familj och vänner trodde att han var död och drama uppstår vid hemkomsten.

I Sverige gillar vi engelska tv-serier och i playtjänsten Cirkus hittar du mängder av gamla och nya favoritserier från det brittiska öriket.

Streama Poldark i Com Hem Play
The Penguin King 

Dokumentärer

The Penguin King
Det här är filmen om en kungspingvins resa från klumpig ungdom till vuxen pingvin. Fantastiska bilder tar oss med till en helt enastående subantarktisk ö som är hem för majestätiska albatrosser, bråkiga sjöelefanter - och sex miljoner pingviner.

Gillar du dokumentärer och faktaprogram? Då är playtjänsten Curio rätt plats för dig!

Streama The Penguin King i Com Hem Play

Här hittar du dina favoritserier

Mistresses © 2017 ABC Studios
ABC Studios

Med playtjänsten ABC Studios kan du se populära och hela säsonger av amerikanska serier som Criminal Minds, Mistresses och American Crime - helt reklamfritt.

Absolutely Fabulous: The Movie 
C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.

Cirkus är tv-kanalen för dig som älskar brittiska tv-produktioner.
Unge kommissarie Morse 
Cirkus

Med playtjänsten Cirkus skämmer du bort dig själv med fantastiska brittiska serier, när som helst och var som helst. I det stora urvalet hittar du exempelvis hela säsonger av serier som Vera, Shetland och Unge kommissarie Morse.

Galapagos with David Attenborough 
Curio

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram för alla smaker.