Streama serier

Streama serier

Gillar du att sträcktitta eller vill du hellre kolla på ett avsnitt då och då? Oavsett hur du tittar på tv-serier så hittar du dem hos Com Hem. Här får du några tips på serier som du kan streama online i Com Hem Play eller TiVo.

Gillar du att streama film också? Kolla in vilka filmer du kan streama och hyra hos Com Hem!

Grey's Anatomy ©2017 ABC Studios

Amerikanska serier

Mottagare av 2007 års Golden Globe Award för bästa dramaserie och nominerad till flera Emmys, anses Grey's Anatomy vara en av de största tv-serierna i vår tid. Det medicinska dramat skildrar motgångar och framgångar hos en grupp läkare på Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle.

Grey's Anatomy och andra populära amerikanska serier från ABC Studios streamar du i Com Hem Play eller TiVo.

Streama i Com Hem Play
Streama alla säsonger av Modus på C More 

Svenska kriminalserier

Succéserien Modus kretsar kring kriminalpsykologen Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman). Den första säsongen kretsade kring jakten på en iskall mördare med kopplingar till ett internationellt nätverk och i andra säsongen kidnappas USA:s president under ett statsbesök i Stockholm. Serien är skapad av Emmy-belönade manusförfattare och baseras på deckardrottningen Anne Holts böcker.

Med titlar som Modus, Gåsmamman och Saknad så hittar du garanterat många svenska favoriter hos C More. Du streamar C Mores serier både i TiVo och i Com Hem Play.

Poldark 

Engelska serier

Tiden är sent 1700-tal i Cornwall, England. Ross Poldark återvänder till England efter att ha deltagit i det amerikanska inbördeskriget. Hans familj och vänner trodde att han var död och drama uppstår vid hemkomsten.

I playtjänsten Cirkus hittar du mängder av gamla och nya favoritserier från det brittiska öriket.

Streama i Com Hem Play
The Penguin King 

Dokumentärer

The Penguin King är filmen om en kungspingvins resa från klumpig ungdom till vuxen pingvin. Fantastiska bilder tar oss med till en helt enastående subantarktisk ö som är hem för majestätiska albatrosser, bråkiga sjöelefanter - och sex miljoner pingviner.

Gillar du dokumentärer och faktaprogram? Då är playtjänsten Curio rätt plats för dig!

Streama i Com Hem Play

Här hittar du dina favoritserier

Marvel's Agent of S.H.I.E.L.D. © 2017 ABC Studios
ABC Studios

Med playtjänsten ABC Studios kan du se populära och hela säsonger av amerikanska serier som Criminal Minds, Mistresses och American Crime - helt reklamfritt.

The Huntsman: Winter's War 
C More

C More ger dig de senaste storfilmerna och tv-serierna, klassiska biosuccéer, familjefilmer och svenska favoriter utan reklamavbrott.

The Young Pope 
Cirkus

Med playtjänsten Cirkus skämmer du bort dig själv med fantastiska brittiska serier, när som helst och var som helst. I det stora urvalet hittar du exempelvis hela säsonger av serier som Vera, Shetland och Unge kommissarie Morse.

Galapagos with David Attenborough 
Curio

Med playtjänsten Curio får du tillgång till ett stort utbud av spännande dokumentärer och intressanta faktaprogram för alla smaker.